A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Washgintonban Trump hívei összecsaptak a rendőrséggel – Videók


Tucatnyi Trump támogató csapott össze kedden a BLM-re átkeresztelt úton a washingtoni rendőrséggel, jól mutatva az ingatag és veszélyes helyzetet, amivel a főváros szembesülhet ha a törvényhozók a választási eredményt elismerik és igazolják – írja az RT.com.


Tiltakozók tömegét – akik közül néhányan azt kiabálták, hogy „Ez az Amerkai Sugárút” –  a rendőrség erővel, és lökdösődéssel próbálta kiszorítani a Lafayette tér melletti „BLM” útra.


A 16. utca ÉNy-i szakaszát tavaly átnevezték, miután hatalmas “Black Lives Matter” feliratot festettek az aszfaltra (a fekete életek számítanak), a rasszizmus és a rendőri brutalitás elleni országos tiltakozásokra való hivatkozással.



A konfrontáció az amerikai kongresszus szerdai közös ülése előtt történt, amelynek célja a választási eredmények és Joe Biden győzelmének igazolása a novemberi választások szavazatainak összeszámlálása alapján.


Trump támogatói tömegesen csatlakoznak a „Mentsd meg Amerikát!” menethez, és a fővárosba mennek egy utolsó kísérletet téve, hogy a tömeges jelenlétükkel kényszerítve a törvényhozást és a törvényhozókat a választási eredmény megváltoztatására.

Az elnök várhatóan személyesen köszönti a támogató tömegeket a Fehér Háztól délre fekvő „President Parknál”.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések