A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű, így küzdött a levegőért a vírustagadó, aki a kórházból üzent - Videó!


Megrázó videót tett közzé az összeesküvéselmélet-gyártó Chuck Stacey, aki szinte a halál mezsgyéjén járt, miután megfertőződött a koronavírussal.


Az amerikai cégtulajdonos sokáig úgy gondolta, hogy a maszkviselés teljesen felesleges, és hogy a járványügyet csupán a politikusok fújták fel. Azonban miután maga is elkapta a fertőzést, és minden lélegzetvételért meg kellett küzdenie, úgy döntött, mások okulására, videóban próbálja jobb belátásra bírni a hozzá hasonlóan gondolkodó embereket.

„Nem viseltem maszkot, pedig kellett volna” – e szavakkal kezdi az amerikai férfi videoposztját, aki kórházi ágyából, a levegőért küzdve próbált szólni a hozzá hasonló maszkellenes, vírustagadó, összeesküvéselméleteket-gyártó embertársaihoz, hogy észhez térítse őket. Reményei szerint még időben.

Ő maga későn döbbent rá, mekkora hibát követett el. A felvételen tisztán látszik, hogy minden egyes lélegzetvételéért meg kell küzdenie, még az oxigénpalackos rásegítés mellett is.

Az amerikai Chuck Stacey első videóját egy jóbarátja osztotta meg azzal: a férfit csak egy hajszál választja el attól, hogy lélegeztetőgépre kerüljön – írja a Bors.



„Azt hittem, ez csak influenza, hogy elmúlik, hogy az egészet csak a politika fújja fel. Nem hittem, hogy a maszk segíthet” – magyarázta bejegyzésében Stacey, többször kihangsúlyozva: tévedett.

„Nem akarhatsz olyan állapotba kerülni, mint én„ – folytatta, miközben arcára egyértelműen kiült, hogy komoly fájdalmakkal küzd a koronavírus miatt.

„Nehezen lélegzem. Talán lélegeztetőgépre tesznek, ha rosszabbodik az állapotom. Biztos lélegeztetőgépre tesznek, ha rosszabbodik az állapotom. Mindenkire más hatással van a vírus, de ha rád is olyan hatással lesz, mint rám, akkor biztos, hogy máshogy látod majd a dolgokat”.

„Ha csak öt százalékban is csökkenti az esélyét, hogy elkapod a vírust, akkor is viselj maszkot. Tedd meg a gyermekeidért, a szeretteidért, magadért!”

Az IT-céget vezető Chuck Stacey egyébként azóta is videós bejegyzésekben közvetít állapota alakulásáról. Szerencsére egyre jobban van. Minden egyes alkalommal kiemeli, mekkora hibát követett el, amikor az egész pandémiát összeesküvésnek hitte. Az azonban még őt is megdöbbentette, hogy többek közt halálos fenyegetéseket is kapott első – azóta közel kilencszázezerszer megtekintett – videója óta.

„Tévedtem. Nem is tévedhettem volna nagyobbat. De a halálom kívánni? Azt mondani, hogy nem érdemlem meg a kezelést? Mi a baj az emberekkel? Szeretnünk kéne egymást és imádkozni egymásért”– mondta a férfi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések