A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Harry Potter filmek színésznőjének babája is koronavírusos, kórházban ápolják


Jessie Cave a közösségi oldalán számolt be megpróbáltatásaikról. Arra kéri rajongóit, hogy gyors gyógyulást kívánjanak a kisbabájának.


Jessie Cave a Harry Potter filmekben Ron barátnőjét Lavender Brown szerepét játszotta el. A most 33 éves színésznőnek októberben született meg harmadik gyermeke Alfie Brown humoristától. A kórházat novemberben hagyhatták el újszülött babájukkal, viszont nem sokáig élvezhette a kismamaság örömeit. A sztár ma reggel jelentette be Instagram oldalán, hogy csemetéje pozitív koronavírus tesztet produkált, és jelenleg kórházban kezelik.



A képen láthatjuk, hogy kisgyermek egész jól van a körülményekhez képest, valamint egy laptopot is mellé helyeztek, amelyen Boris Johnson látható az angol nemzeti lobogóval. A kismama hálás az orvosok és ápolók megértő és gondoskodó munkájáért. A hölgy egyébként gyakran oszt meg képeket és videókat gyermekeivel instagramján, és néha intim fotókat is posztol újszülöttjével.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések