A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hivatalos személy elleni erőszak – Vádat emeltek a püspökladányi nő ellen


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség az alábbiakról tájékoztatta a Napi Újságot: a Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 55 éves püspökladányi nő ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt.

A vádirat szerint a vádlott 2020. június 24-én a kora délutáni órákban megjelent az öcsödi Polgármesteri Hivatalban önkormányzati belvízkár-helyreállítási támogatási ügyben történő ügyintézés céljából. A hivatal csukott, de be nem zárt ajtajú jegyzői titkársági irodájába engedély nélkül bement, s az ott dolgozó, szolgálatban lévő köztisztviselő sértett nővel szóváltásba keveredett, vele kiabálni kezdett.

Amikor a sértett a vádlottat az irodából történő távozásra hívta fel, a vádlott ennek nem tett eleget és jobb kézzel háromszor – sérülést nem okozva – a sértettet bal vállánál meglökte. Ekkor a sértett a vádlottat csuklójánál megragadva kituszkolta az irodából.

Az ügyészség büntetővégzés meghozatalával felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben – közölték médiánkkal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések