A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hódít a trikini, vagyis a maszkkal kiegészített bikini - ez lehet az idei fürdőruhatrend?

Egy olasz tervező műve, akinek most egy viccnek indult ötlet hozhat sok pénzt. A trikini ugyanis már most nagyon kapós lett.

Azt már eddig is tudhattuk, hogy a koronavírus sok mindent megváltoztathat az idei nyárban, de talán arra nem gondoltunk, hogy a 2020-as fürdőruhadivatra is hatással lehet. Márpedig egy olasz tervező úgy gondolta, jó ötlet a járvány egyik jelképévé vált szájmaszkot párosítani a bikinivel.

Tiziana Scaramuzzo, az Elexa Beachwear tulajdonosa a karantén ideje alatt puszta szórakozásból készítette el az első trikiniket, vagyis azokat a bikiniket, amelyekhez ugyanolyan mintájú maszk is jár.
Az első darabokat lányai próbálhattak fel először, ők lettek a modelljei, akikről képeket is készített. Miután ezeket megosztotta a Facebookon, a trikinik elképesztően népszerűek lettek.

A tervező azóta folyamatosan kapja a megrendeléseket újfajta fürdőruháira, ami meglepő számára, hiszen tényleg csak viccből pattant ki a fejéből az ötlet.
Most, hogy lassan Olaszországban is visszaáll a rend, és a nyár is közeledik, úgy tűnik, sokan gondolnak már arra, hogyan fognak strandolni - és ezek szerint a maszkkal kiegészített bikini kapós lehet.

Tiziana azért is örül ennek, mert ahogy sokan a divatvilágban és ruhaiparban, ő is nagy veszteségeket szenvedett el a járvány miatt, most azonban a trikinik visszahozhatnak valamennyi pénzt a cégébe. Könnyen lehet, hogy ezzel az egyedi ötlettel nagyobb üzletet csinál most, mint egy átlagos nyáron.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések