Hirdessen itt

Elisabeth Moss egy új kísértethorror főszerepét játssza

Elisabeth Moss alakítja Daina Reid kísértethorrorjának főszerepét, a Run Rabbit Run című filmet a cannes-i virtuális filmvásáron mutatták be a forgalmazóknak.

 Reid A szolgálólány meséje című nagy sikerű tévésorozat több epizódját rendezte, Moss pedig a széria révén vált világszerte ismert filmsztárrá, és Golden Globe-díjat is kapott érte - emlékeztetett rá a The Hollywood Reporter.

A színésznő a horrorban egy termékenységi problémákkal foglalkozó orvost alakít. A két lábbal a földön járó szakember magabiztossága akkor billen meg, amikor észreveszi, hogy kislánya, Mia egyre furcsábban viselkedik. Az orvosnak át kell értékelnie mindazt, amiben addig hitt, és szembe kell néznie múltja egy kísértetével.

A forgatókönyvet a regényíró Hannah Kent írta. A produkciót a Carver Film készíti a Los Angeles-i központú XYZ Films közreműködéséve. Moss producerként is dolgozik a filmen partnerével, Lindsey McManusszel.

Mossnak legutóbb A láthatatlan ember című filmjét vetítették a mozikban, és hamarosan látható majd Wes Anderson munkájában, a The French Dispatchben, amelyet beválogattak az idei cannes-i filmfesztivál virtuális versenyprogramjába.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések