A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balogh Levente állítja: a dzsúdó nélkül az üzleti életben se vitte volna ennyire – videó

Balogh Levente elárulta, a sport nagyon fontos szerepet játszik az életében, sőt, részben annak köszönheti üzleti sikereit.

Balogh Levente életében mindig is kiemelt szerepet kapott a sport: a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa teniszezik, lovagol, valamint küzdősportokat is űz, jelenleg épp a japán K-1-et. A Fókusznak elárulta, hatéves korában kezdett cselgáncsozni, a bajnoki címekkel szegezett sportmúltja pedig az üzleti karrierjére is kihatott.

„A sport az alapja volt az üzleti életemnek. A dzsúdó nélkül az üzleti életben se vittem volna ennyire” –mesélte a Cápák között befektetője, aki így tanulta meg a kitartást és az elszántságot, ma pedig kondíció-karbantartás mellett remek stresszlevezetés is számára, így véletlenül sem hagyja ki az edzést, még ha emiatt korábban is kell ébrednie.

„Nem tudsz nagyon agyalgatni, hogy mit fogsz csinálni délután, mert kapsz egy nagy fülest. Nagyon kitisztítja az agyat.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések