A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vitt amit ért a vendég Jászapátin, de pár óra alatt elkapták

Egy helyi lakos az egyik ismerősénél tartózkodott Jászapátin 2020. május 14-re virradóra. Távozásakor magával vitt néhány dolgot, ami nem az övé.

A házigazda által csak becenévről ismert férfi a reggeli órákban távozott a lakásból és magával vitte a vendéglátója mobiltelefonját, a telefontokban tárolt készpénzét, a bankkártyáját, egy légpuskát, és a tulajdonos beleegyezése nélkül elvitte annak gépkocsiját is – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A bejelentést követően, rövid időn belül, a helyi körzeti megbízottak ellenőrizték az eltulajdonított gépkocsival közlekedő személyt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök azt is megállapították, hogy a 21 éves férfi úgy ült volán mögé, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett.
A rendőrök az ellenőrzést követően elfogták és a Jászapáti Rendőrősre előállították F. Ádámot, akit gyanúsítottként kihallgattak. A járműben végrehajtott kutatás során az eltulajdonított tárgyak egy része előkerült, amiket a nyomozók lefoglaltak. F. Ádám gyanúsított az ellopott készpénzből szeszes italt vásárolt magának, amit el is fogyasztott.

A Jászberényi Rendőrkapitányság nagyobb értékre egy vagy több közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések