A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

UFC: Alistar Overeem már a második menetben legyőzte a visszatérő Walt Harrist

A kevert harcművészetek szervezete újabb gálát rendezett zárt kapuk mögött, ahol a visszatérő Walt Harris Alistar Overeem ellen küzdött meg.

Walt Harris nevelt lányát még 2019 októberében tűnt el, ami után a sportoló úgy döntött, hogy nem lép oktagonba. Később aztán kiderült, hogy a 19 éves lányt elrabolták, majd a tettesek lelőtték. A tragédia után így most először tért vissza a 36 éves amerikai harcos, aki a korábbi K-1-es világbajnok Alistiar Overeem ellen küzdött meg. A 40. születésnapját a gála másnapján, május 17-én ünneplő holland harcossal kapcsolatban arra lehetett számítani, hogyha elveszíti az összecsapást, akkor bejelenti visszavonulását.

A mérkőzést aztán Harris kezdte jobban, több ütést is bevitt ellenfelének, de a holland talpon maradt és a második menetben egy fejrúgással a földre vitte az amerikait, így technikai KO-val győzött.

A gála után mindketten sportszerűek voltak, ráadásul Walt Harris megköszönte Alistiar Overeemnek, hogy ellene léphetett ismét oktagonba, és mindenkit megnyugtatott, hogy továbbra is folytatni fogja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések