A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédia: meghalt Petics Kristóf, az X-Faktor egykori énekese

Holttestet találtak vasárnap Újfehértón egy tó vizében.

Elhunyt Petics Kristóf, az X-Faktor 2016-os botrányhős énekese. Az eset körülményei még tisztázatlanok.

A fiatal énekestől közben egyre többen búcsúznak a közösségi oldalán. Vasárnap este MC Hawer, Petics Kristóf korábbi támogatója is megosztotta a szomorú hírt, amire egy Facebook-csoportban talált rá.

Úgy tudni, a fiatal énekes gyakran járt a tóhoz lazítani, iszogatni: szombaton is ez történhetett, ám nem tért haza, ezért az édesanyja kiment a település melletti tóhoz, hogy megnézze, mi történt. A Bors információi szerint a fiú holttestére ezek után találtak rá.

Petics Kristóf az elmúlt években nem volt a reflektorfényben. Rajongói tartották benne a lelket, ám néhány elkészült klipje is mutatja, többre lett volna hivatott:


Az Index elérte Petics Kristóf zenekara, a GIL együttes ritmosgitárosát, aki megerősítette a portálnak a szomorú hírt. Fekete Edward szerint az énekes a közeljövőben komoly dolgokra készült.

– Igen, igaz a hír. Tragikus és megdöbbentő. Szerdán jött volna hozzám, a TV2-be mentünk volna aláírni szerződést a következő Sztárban Sztár műsorra... Semmi nem indokolta, hogy ez legyen. Komoly tervei voltak – mondta az Index megkeresésére a zenekar.


Fekete Edward közben a közösségi oldalán is elbúcsúzott Kristóftól. A zenész posztját a GIL hivatalos oldalán is közzétette a csapat.

„Tele voltál álmokkal, tervekkel. Szerdán mentünk volna a TV2-be szerződést kötni... Pénteken még azt írtad: 'Nagyon hiányzol, Edi'. De már nem értél ide, pedig nagyon vártalak. Most sírok... Örökké hiányozni fogsz. Sosem gondoltam, hogy ez lesz az utolsó dalunk. Goodbye Moonman! Nyugodj békében, barátom, és énekelj sokat az angyaloknak” – olvasható a zenész által megosztott videó mellett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések