A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy-Britannia: két testvért ítéltek el nemi erőszak vádjával

A két testvér hónapokig látogatott londoni éjszakai szórakozóhelyeket és bárokat, ahol elsősorban a magatehetetlen, erősen módosult tudatállapotú nőket kerestek.

A fiatalabb testvért, a 26 éves Nazmul Ahmed egyik áldozata vallomásában részletesen beszámolt róla, miként találkozott Ahmeddel a londoni éjszakában, mikor is a férfi felajánlotta, hazakíséri. Ezt az áldozat – mint minden racionális nő – mindenféle fenntartás nélkül elfogadta. Otthonához érve azonban Ahmed megtámadta és kirabolta. Később egy másik nőt is kirabolt, ám a támadást a környék biztonsági kamerái rögzítették. Ezek alapján fogta el a rendőrség King’s Cross-i otthonában a férfit.

A letartóztatását követő nyomozás során a rendőrség Nazmul Ahmedet két további esettel is kapcsolatba hozta, köztük egy húszas éveiben járó nő megerőszakolásával, aki egy reggel egy hotelben ébredt egyedül, emlékei mellett bankkártyája és 3,000 fontja is hiányzott.

Ahmedet a bíróság bűnösnek találta nemi erőszak, rablás, csalás és pénzmosás vádjában, és 16 év börtönre ítélte. Valamint felkerült a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába.

Ahmed bátyja, a 32 éves Selim szintén bíróság elé került, őt emberrablás és nemi erőszak vádjában találták bűnösnek. Selim magát taxisofőrnek adta ki, az autójába beszálló nőket kirabolta, esetenként meg is megerőszakolta.

Négy nő tanúskodott a testvérpár ellen, de a rendőrség szerint az áldozatok száma ennél jóval magasabb.

A két vádlott a bíróságon mindent tagadott, de a bizonyítékok így is elegendőek voltak ahhoz, hogy mindkettejüket elítéljék.

(voiceofeurope.com nyomán)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések