A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megható: ezzel a dallal emlékezik Szilágyi Istvánra egy magyar együttes - videó

Az egész ország gyászolja a tragikus eseményeket elszenvedő Szilágyi István halálát, akiről most az Aurora zenekar emlékezett meg egy közös szerzeményükkel.

Döbbenetes csapásként érte Magyarországot a Lópici Gáspárt alakító színművész, Szilágyi István halála, akit vasárnap ölt meg brutális kegyetlenséggel a saját fia. A súlyos tragédiáról az Aurora csapata is értesült, akiknek a tagjai a szívükön hordozták Szilágyit, hiszen korábban több videóklipet is forgattak együtt. A banda és a színészlegenda között olyan szoros volt a kapcsolat, hogy amikor a zenészek megtudták, rossz anyagi helyzetbe került Szilágyi, rögtön felajánlották neki a segítségüket, és még gyűjtést is szerveztek neki – írja a Life.hu.

Az Aurora tiszteletadásképpen az egyik közös munkájukkal emlékezik Szilágyira, de a közösségi oldalukon még a borítóképüket is lecserélték a színművész fotójára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések