A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lezárult a nyomozás – visszaadták az elkötött kerekesszéket a kórháznak a nyíreteleki fiatalok

Két hete adtunk hírt róla: egy 17 éves nyírteleki fiú egyszerűen kitolta 15 éves kedvesét a kórházból a csak az intézmény területén használható székben, később a belvárosban fülelték le a párt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 15 éves nyíregyházi lány és egy 17 éves nyírteleki fiú ellen.

Amint arról portálunk korábban már beszámolt, a gyanúsítottak 2019. november 14-én éjjel, a lány kórházi ellátását követően eltulajdonítottak az egészségügyi intézmény területéről egy kerekesszéket.

A mentőszolgálat munkatársai látták meg a fiatalokat, és értesítették a rendőrséget.

A rendőrök a rendőrkapitányságra előállították őket, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki.

Vallomásukban azt nyilatkozták, hogy nem volt tudomásuk arról, hogy a tolószéket csak a kórház területén használhatják, annak ellenére, hogy erre az intézményben tábla figyelmezteti őket.

A használat közben megrongálódott kerekesszéket az eljárás alatt visszaszolgáltatták a kórháznak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek – közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések