A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

La Liga: rekordbüntetést kapott a karantén kerülő futballista

Pione Sistónak nem volt jó hete: a Celta Vigo támadója engedély nélkül utazott haza Spanyolországból, majd a kiírt edzésprogramot sem volt hajlandó elvégezni.

Klubrekordot jelentő 60 ezer eurós (mintegy 21,3 millió forintos) pénzbüntetést szabott ki a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Celta Vigo vezetése a csapat dán csatárára, Pione Sistóra - írja az MTI.

A 25 éves csatár halmozott "bűnelkövetés" miatt kapta meg a csinos csekket, ugyanis megsértette a koronavírus-járvány miatt elrendelt, karanténra vonatkozó intézkedést, engedély nélkül hagyta el Spanyolországot és utazott haza Koppenhágába.

Miután csapata számon kérte viselkedéséért, még meg is sértődött és nem volt hajlandó elvégezni a Celta szakmai stábja által összeállított egyéni edzésprogramot.

A huszonegyszeres dán válogatott játékos 2016-ban igazolt a Celta Vigóhoz a Midtjylland csapatától, azóta 133 mérkőzésen lépett pályára, de lehet, hogy eljátszotta annak az esélyét, hogy ezt a számot növelje.

Fotó: Getty Images

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések