A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kézilabda: rutinos lengyel kapust igazolt a Tatabánya

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Tatabánya bejelentette, hogy a lengyel válogatottban 117 alkalommal szereplő lengyel kapus , Piotr Wyszomirski  is a csapatot erősíti a következő idényben. 

A 2015-ben világbajnoki bronzérmet szerző rutinos kapus 2012 és 2014 között Csurgón, majd a következő két évben Szegeden védett, az elmúlt négy évet pedig a Lemgóban védte végig a Bundesligában.

Wyszomirski rutinos, világbajnoki bronzérmes kiváló kapus – emelte ki Marosi László, aki szintén szerepelt a Lemgóban. – Három évre kötelezte el magát hozzánk. Úgy gondoljuk, hogy ő is igazi erőssége lehet átalakuló együttesünknek, és remek párost alkotnak majd a kapuban Bartucz Lacival.

- nyilatkozta a klub honlapjának Marosi László klubelnök.

A 32 éves hálóőr eddig 117 alkalommal szerepelt a lengyel nemzeti csapatban, a vb-bronzérem mellett Eb-negyediknek és olimpiai résztvevőnek mondhatja magát. Wyszomirski a magyar válogatott Borbély Ádám helyére érkezik a tatabányai csapathoz. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések