A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fiára vallott Szilágyi István özvegye: ezért kellett meghalnia a színésznek, elmondta a borzalmas percek történetét

Rettenetes perceket élt át az asszony, a gyilkosság a szeme láttára történt.

Szilágyi István özvegye, bár mindig próbálta menteni fiát, valójában tudja: a férfi szörnyű tettet követett el, amikor megölte édesapját és nincs semmi, amivel ezt meg lehetne magyarázni. A Ripost információi szerint az asszony terhelő vallomást tett fiára, Péterre, aki egy kalapáccsal végzett az ország Lópici Gáspárával.

Az özvegy elmondta, hogy a férfi szabályosan "bekattant" aznap: önmaga ellen fordult, fejét az ágykerethez csapkodta. MIndez azért történt, mert bár nyugtatókat kellett volna szednie, aznapra már egy szem sem maradt a gyógyszerből, ugyanis nem volt pénzük kiváltani a receptet. Szilágyi István ekkor szólt rá a fiár, féltve őt, kérte, hogy hagyja abba amit csinál. A férfi azonban ettől éktelen haragra gerjedt, felkapott egy kalapácsot és azzal verte fejbe apját. A földre zuhant magatehetetlen öreget még meg is rugdosta.

- Igen, tettem vallomást a rendőrségen... Azt mondtam el pontosan, ami történt. Tisztában vagyok vele, hogy lett volna jogom megtagadni a vallomást, de úgy gondolom, hogy így lesz igazságos Pistával - mondta Jolán, utalva arra, hogy közeli hozzátartozóként nem lett volna köteles terhelő vallomást tenni a gyanúsítottra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések