A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális kivégzés Zabaron: ez várhat az elkövetőre

Hiába hivatkozik jogos önvédelemre, akár 20 év fegyházbüntetést is kaphat az a férfi, aki két évvel ezelőtt egy bajonettel végezte ki főbérlőjét – tudta meg a 24.hu.

A rendkívül brutális gyilkosság 2018-ban történt. A vádlott, B. Cs. egész nap italozott a főbérlője házában, majd később elment, és éjfél körül érkezett vissza, teljesen részegen. Ekkor bántalmazni kezdte a főbérlője feleségét, a férfi pedig rászólt, hogy hagyja abba, de ez B.-t hidegen hagyta. Ekkor a főbérlővel dulakodni kezdtek, később rendőrt is hívtak a részeg albérlőre. Ezután B. felkapta a bajonettet, majd többször megszúrta és megvágta a főbérlőt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A férfi még a kihallgatáson azt állította, nem ő, hanem ismerősei ölték meg a főbérlőt az ő 27 centi hosszúságú bajonettjével. A tárgyaláson kitért arra is, hogy szerinte jogos önvédelemből cselekedett, mert a főbérlő az életére tört.

B. első fokon 20 év fegyházbüntetést kapott, valamint tíz évre eltiltották a közügyektől. Ha a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség is bűnösnek találja, jogerőre emelkedik a büntetés.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések