A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Annyira kemény diktatúra van Magyarországon, hogy Hadházy a helyszínen eligazítást tartott a rendőröknek – Videó

Bezzeg a Gyurcsányék idejében a Gergényi Péter, az nagyon jól tudta, hogy mit kell tennie ilyen esetben egy országgyűlési képviselővel. Ugye mindenki emlékszik 2006-ra? Na, akkor melyik is volt a diktatúra?

Az annó a képviselőt véresre verető Gyurcsány Ferenc farhátán megbúvó Hadházy Ákos ma sem vette be a nyugtatóját, Szél Bernadettel és a Momentummal folytatta a dudálgatást.

Miközben azt halljuk, hogy Magyarországon diktatúra van, illetve már a szólásszabadsághoz sincsen joguk, a mai napon érdekes jelentek zajlottak. A független képviselő fogta magát és magához kérette a rendőrök vezetőjét a Clark Ádám téren és kioktatta, hogy mihez van joga, és mit hogyan kellene csinálniuk.

Ezzel a videóval hencegett Hadházy Ákos, nyalták is a hátsóját rendesen a liberális barátai (az online harcosok)…

A mai kürtölés után megkérdeztem a rendőri erők parancsnokát, hogy miért, kinek az utasítására jelentek meg ilyen nagy számban. Azt az elképesztő választ kaptam, hogy forduljak a sajtóosztályhoz, mert ő nem mondhatja meg, kitől kapta a parancsot! Sőt, még azt sem, hogy pontosan hány fővel igyekeztek megakadályozni ezt a demonstrációt. Ez a törvények egyértelmű semmibe vétele! Egy állami szerv vezetőjének kutya kötelessége lenne válaszolnia az országgyűlési képviselőknek a tevékenységével kapcsolatban feltett kérdésre!




Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések