A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vujity Tvrtko karanténklipet csinált húsvétra: így énekel

Gyorsan vált népszerűvé az interneten Vujity Tvrtko és a Koprive közös karanténklipje, amelyet üzenetnek szánt az „énekes” riporter és a szentpéterfai tamburazenekar.

- A Zapjevala Sojka Ptica gyakran hangzik fel a horvátok családi összejövetelein, és ezzel a karanténklippel azt akartuk jelezni, hogy mi is itt élünk és e nagy családi kör részei vagyunk, de a részemről az is benne van, hogy nem kell félni az új élethelyzettől – magyarázta a baseballsapkás újságíró. - Igen, miattam vettek a többiek is baseballsapkát – tette hozzá mosolyogva a Pulitzer-emlékdíjas Tvrtko, aki gyerekkora óta zenélget és régi ismeretség fűzi a Koprive tagjaihoz, de csak negyed éve, a szombathelyi Horvát Bálon állt be hozzájuk alkalmi énekesnek.


- Meglepődtünk, milyen énekminőségre képes, és a közönségnek is tetszett, ezért is gondoltuk úgy, ezt a szélesebb közönség előtt is felvállaljuk – foglalta össze Handler András, a Koprive vezetője, aki azt is elárulta, először a tamburásuk rögzítette otthonában a vezérszólamot, és a többiek arra játszottak rá. - Én az oroszlányi tévé nappali szobának berendezett stúdiójában rögzítettem az éneket a feleségem ismerőse segítségével – mondta Tvrtko. - Miután a legkisebb fiam, a 9 éves Bendegúz meghallgatta, odabújt hozzám, és azt súgta a fülembe: „apa, ez nagyon szép volt”. Nekem már ezért megérte, de tervezünk folytatást, természetesen, magyarul.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések