A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Új őrület hódít a nőknél a karanténban - Most mindenki erről posztol

A #DressUpFriday lesz az új kedvenc hashtaged.

Karanténban a divat

Az önkarantén és a társasági távolságtartás miatt az utóbbi hetekben nem sok okunk volt rá, hogy elhagyjuk a lakást. Így nem maradt értelme, hogy kisminkeljük magunkat és felvegyük az új, kedvenc, tavaszra vásárolt farmerkabátunkat egy cuki egyberuhával és egy csinos harisnyával.

Sok mém született az utóbbi időben arról, hogy mi, nők éppen emiatt minden alkalmat igyekszünk kihasználni, hogy egy kicsit kicsinosíthassuk magukat. Azaz: láthattunk már dívákat magassarkúban levinni a szemetet vagy designer-outfitekben lejteni az élelmiszerboltokban. Most pedig itt egy jó hír az összes nőnek, aki hasonló cipőben jár!


#DressUpFriday: csatlakozz!

A Twitteren indult útjára a zseniális kezdeményezés - de már az Instát is meghódította -, ami ezentúl neked is minden héten okot ad arra, hogy beállítsd a hajad, feldobj egy szép sminket és felvedd azt a tökéletesen kitalált szettet, ami szomorúan árválkodik a szekrényedben. A #DressUpFriday mozgalom mostanra az oldal egyik legtrendibb hashtagjévé nőtte ki magát: egyre több nő mutatja meg, hogyan öltözne ki péntek este – ha lenne hová.

Csatlakozz te is, hogy egy kicsit jobban érezd magad a bőrödben, vagy akár csak azért is, hogy kipróbálj valami extrát, amit péntek éjjel a városban még sosem mertél bevetni! Vagy meríts ötletet a többi nőtől, aki már csatlakozott a kihíváshoz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Lucy Walsh (@_dressupfriday) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések