Hirdessen itt

Töretlen az uralma: Kylie Jenner még mindig a világ legfiatalabb dollármilliárdosa

A Forbes ismét kiadta a listáját a legjobban kereső sztárokról, amelynek élén a világ legfiatalabb dollármilliárdosaként még mindig Kylie Jenner áll.

Noha Kylie Jenner csak 22 éves, már második éve ő számít a világ legfiatalabb dollármilliárdosának. Az egygyermekes sminkmogul még tavaly márciusban taszította le trónjáról a Facebook atyját, Mark Zuckerbeget a Forbes magazin éves listáján, amelyben a világ fiatal milliárdosait rangsorolják. Sokan vitatták, hogyan is érdemelhette ki a Kardashian-Jenner fiatal tagja a világ leggazdagabb fiatalja címet, a Forbes azzal indokolta döntését, hogy bár Kylie egy igen tehetős családból származik, vagyonát nem örökölte, hanem maga tett rá szert azzal, hogy saját sminkmárkát alapított – írja a Daily Mail.

Kylie annak ellenére is dollármilliárdos maradt, hogy tavaly novemberben a Kylie Cosmetics nevű cége 51%-át eladta, ezzel 600 milliárd dollárt (197 milliárd forintot) tehetett zsebre. A Kylie Cosmetics értékét most nagyjából 1,2 millárd dollárra (394 milliárd forintra) becsülik.

„Nem vártam semmit. Nem láttam előre, mi történik. De az elismerés jó érzéssel tölt el” – mondta korábban a Forbesnak a sminkmogul, aki még 2015-ben alapította saját sminkmárkáját, eleinte csak rúzsokat árult, mostanra hidratálókrémeket és hasonló szépségápolási termékeket is behozott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések