A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Oxigént kapott a brit kormányfő, de nem lélegeztetik az intenzív osztályon

A brit Sky News tegnapi információi szerint „extrém beteg” az 55 éves Boris Johnson brit miniszterelnök és nagyon valószínű, hogy lélegeztető gépre kerülhet. 

Viszont a kedd reggeli helyzet szerint a kormányfő nem került lélegeztető gépre, de ha változna a helyzet, tájékoztatni fogja a kormányfő hivatala a nyilvánosságot.

Michael Gove miniszterelnöki kabinetminiszter - aki szintén önkéntes karanténba vonult, mert egyik családtagja enyhe tüneteket mutat a koronavírus miatt - azt mondta a BBC Rádió negyedik csatornájának, hogy a miniszterelnök nincs lélegeztetőgépen, oxigén segítséget kapott. 

Nem vagyunk orvosok, de ez azt jelentheti, hogy Johnsonnak légzési problémái voltak/vannak (ezt is elismerték már brit kormányzati körökből)  és ezért oxigén terápiát kapott, ami nem egyenlő azzal, mint amikor valakit légzése összeomlása miatt folyamatosan lélegeztető gépen kell tartani.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések