A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási balhé a szolnoki kórház koronavírus-részlegén: rendőrök vetettek véget az erőszaknak

Egy hónapra előzetesbe küldte a Szolnoki Járásbíróság azt a férfit, akit még hétfőn szállítottak a a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet COVID19-részlegére koronavírus-fertőzés gyanújával, ugyanis az illető dühöngeni kezdett, az egyik kórházi dolgozót pedig meg is akarta ütni.

A Szolnoki Törvényszék közleménye szerint egy hónapra elrendelték annak a középkorú férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy április 19-én délután – miután koronavírus-fertőzés gyanúja miatt – a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet COVID19-részlegére szállították, trágár módon szidalmazta a magyar egészségügyet, a kórházi dolgozókat, majd kivizsgálása befejezése előtt távozni akart, s mikor visszatartották, megpróbálta megütni az egyik kórházi dolgozót.

Az ügyészség tudomásul vette a végzést, ám a gyanúsított és védője elsődlegesen szabadlábra helyezés, másodsorban enyhébb kényszerintézkedés elrendelése érdekében fellebbezett, így az eset kapcsán a másodfokon eljáró Szolnoki Törvényszék mondja majd ki a végső szót. Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések