A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nehéz elhinni, de igaz: 172 személlyel került kapcsolatba egy kilencéves, koronavírusos kisfiú, mégsem fertőzött meg senkit

Elképesztő esetről szereztek tudomást Nagy-Britanniában.

Összesen 172 emberrel találkozott egy kilencéves, koronavírusos kisfiú, aki Steve Walsh-tól, a legelső megbetegedettként nyilvántartott brit állampolgártól kapta el a fertőzést. Ám hiába került kapcsolatba 172 emberrel a kisfiú, csodával határos módon mégsem fertőzött meg közülük senkit – írja a 444.hu a Guardian információi alapján.

A gyermek egy francia síparadicsomban kapta el a vírust, ezután több síiskola tanfolyama alatt is kapcsolatba került másokkal, akiket később karanténba helyezték és elvégezték rajtuk a tesztet. Végül kiderült, sem a tanfolyam résztvevői, sem a legközelebbi kontaktok, sőt, még a kisfiú testvére sem betegedtek meg.

A brit lap szerint a hihetetlennek tűnő eset azt bizonyíthatja, hogy a megbetegedett gyermekek a felnőttekhez képest sokkal kevésbé terjeszthetik a fertőzést.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések