A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy fal között is hatalmas lelki változáson megy keresztül Tóth Vera: Többre képes, mint ahogy gondolta

Őszinte sorok...

Tóth Vera a koronavírus okozta helyzetben, a négy fal között őszinte és motivál szavakat intézett rajongóihoz. Maga is rájött, hogy akaraterejével bármit elérhet, testét és lelkét is fejlesztheti. 

"Mostanra maradtak az otthoni gyakorlatok, minden beszűkült a négy fal közé és a saját akaratemrőmre lettem bízva. De egyre kitartóbb vagyok, erősebb, mint előtte. A karantén időszakra csak annyit tudok üzenni nektek, hogy az ember sokkal többre képes, annál, mint ahogy azt hiszi. Sokkal több kilométert le tudsz futni, ha akarsz, minden nap adhatsz a testednek valamit a mozgással, mert a testünk egy szuper szerkezet, ami tele van meglepetésekkel."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Amikor elkezdtem az adidas Runners Budapest csapatával dolgozni, akkor még más idők jártak. Bárki simán elmehetett a bázisra személyesen tanácsot kérni az edzőktől. Nagy élmény volt néhány hete, sok-sok jófej emberrel együtt futni a csodás esti Budapest fényeiben úgy, hogy milliónyi külföldi odított utánunk a kocsmákból, hogy “gyerünk, csak így tovább” és mindez oly természetesnek tűnt akkor. Csak úgy megindultam és elindultam az edzőterembe, ahol ki lehetett próbálni sokmindent, stabilitást gyakorolni az új szupercipőben, mint ezen a fotón is, koncentrálni óvó tekintetek között, akik szakmailag sokat tudtak segíteni. Mostanra maradtak az otthoni gyakorlatok, minden beszűkült a négy fal közé és a saját akaratemrőmre lettem bízva. De egyre kitartóbb vagyok, erősebb, mint előtte. A karantén időszakra csak annyit tudok üzenni nektek, hogy az ember sokkal többre képes, annál, mint ahogy azt hiszi. Sokkal több kilométert le tudsz futni, ha akarsz, minden nap adhatsz a testednek valamit a mozgással, mert a testünk egy szuper szerkezet, ami tele van meglepetésekkel. Köszönöm ennek a közösségnek, hogy megismerhettem sok sztorit, embert, edzőt, online edzésprogramot, amit ezután is követek majd és beleillesztek a programomba az adidas Runners Budapest Facebook csoportjában, amit te is simán követhetsz az ingyenes edzésekért. Hajrá és kitartás! Ha nekem sikerül kitartani, akkor nektek is menni fog! #reklam #adidas #adidasrunnersbudapest #FASTERTHANEXCUSES
Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések