A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miközben Kósáék azért küzdenek, hogy megállítsák a járványt, az ellenzéki firkászok ócska kommunikációs trükkel támadnak

A napokban közölte a kormány, hogy a Gazdaságvédelmi Akcióterv munkahelyteremtési programjának részeként 75 ezer diákot mentesítenek a nyelvvizsga kötelezettsége alól, hiszen a gazdaságnak szüksége lesz a diplomás munkavállalókra. 

Egyes ellenzéki hírforrások a járvány idejét kihasználva örömködve számoltak be róla, hogy végre Kósa Lajos is megkaphatja a diplomáját. 

Mint köztudott Kósa Lajos a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem tervgazdasági szakát elvégezte ugyan 1989-ben, de itt csak az abszolutóriumig jutott, a záróvizsgát már nem volt ideje letenni, és diplomamunkáját sem védhette meg hiszen éppen akkor indult be politikai karrierje.

Mint, ahogy azt megtudtuk, Kósa Lajos azért nem ért rá befejezni tanulmányait, mert a rendszerváltást követően fontosabbnak tartotta a közösségi szerepvállalást, hogy Debrecenben is közéleti teret kaphasson a rendszerváltásban gyökerező demokratikus szemléletmód.

Az önérdek helyett sokkal inkább a közérdeket tartotta szem előtt. 

Nem gondoljuk azt, hogy koronavírus járvány idején, a kormány társadalmat segítő intézkedéseit kihasználva, az ellenzék firkászainak azzal kellene foglalkozni, hogy éppen Kósa Lajos letette-e, éppen leteszi-e a nyelvvizsgáját. Megvédte-e vagy megvédi-e diplomamunkáját. 

Ez ismét egy ócska kommunikációs húzás annak érdekében, hogy a járvány ellen, a "frontokon" odaadóan harcoló politikusok jó-hírét aláássák. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések