A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bajba jutott idős bácsi életét mentette meg Lilu

A 80 éves Imre bácsi csak a sarki közértbe indult, ám különös módon a forgalmas 11-es úton találták meg. Pont arra járt a népszerű műsorvezető, Lilu, aki látta, hogy a férfi zavart állapotban van, így segítségére sietett - írta meg a bors.hu

A Budán élő férfi csütörtök délelőtt indult el a boltba tejért és kenyérért, a kijárási korlátozásoknak megfelelően délelőtt. A Vámház körúti élelmiszerboltba indult, de bevásárlószatyorral a kezében pont a másik irányba indult el. Több órás gyaloglás után, Budakalász határában járva találkozott Liluval, aki próbált a nyugdíjasnak segíteni. Imre bácsi nem könnyítette meg a hatóságok dolgát, azt állította, Budakalászon lakik.

A Bors felkereste a férfit, aki állítása szerint nem mindenre emlékszik a kirándulásból, azonban a "két szőke hölgyre" igen, akik próbálták kideríteni a valódi címét.

– Nem mindenre emlékszem, arra sem, hogy miért mentem oda, de arra igen, hogy két szőke hölgy állított meg. Én megmondtam nekik a címemet, nem emlékszem, hogy Budakalászt mondtam volna. Micsoda felhajtás! – újságolja. – A feleségem, Erika most eléggé haragszik rám, nagyon aggódott értem. Telefonom nincs, így nem tudott elérni. Most egy kicsit raporton vagyok – tette hozzá Imre.

A lap Liliut is megkereste, ám ő csak annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy természetes, hogy segített, bárki más is ezt tette volna a helyében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések