A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Melyik a születési hónapod színe? Sok mindent megtudhatsz magadról

Michele Bernhardt asztrológus felhasználva az asztrológiát, a számmisztikát és a Pantone-színskálát, minden egyes hónaphoz hozzárendelt egy-egy színt. 

Mint mondja, szerinte ezek a színek kiegyensúlyozottabbá tehetik az életünket, nincs más feladatunk, csak körülvenni magunkat a születési színünkkel és hamarosan érzékelni fogjuk pozitív hatásait. Rátalálhatunk a harmóniára, a békességre és akár erőt is meríthetünk belőle. Kíváncsi vagy, neked mi a születési színed? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Január – Karamell

Ha január szülötte vagy, a te színed a karamell. Szinte mindig két lábbal állsz a földön, praktikus szemlélet és logikus gondolkodásmód jellemez.

Ha ezzel a színnel veszed körbe magadat, akkor sokkal kitartóbbá válhatsz és képes leszel felelősséget vállalni minden egyes tettedért.

Erősítheti az ambícióidat, javítja a koncentrációs képességedet, nyugalmat áraszt és ösztönöz, támogat abban, hogy ne térj le az általad kijelölt útról. A siker kulcsa ez, próbáld ki, meglátod, segítségével az életed hatalmas változásokon mehet át!

Február – Halványlila

Február szülötteként a te színed a halványlila. Veled aztán szinte soha nem lehet unatkozni: hajt a kalandvágy, állandóan programokat szervezel a barátaidnak, tele vagy fantáziával és másokat is képes vagy inspirálni.

Olykor a szerelmi életed leginkább egy hatalmas zűrzavarra emlékeztet, de a születési színed segíthet abban, hogy jobban megértsd a partneredet, képes legyél kompromisszumokat kötni és újra tisztán láthasd a dolgokat.

Életed kiegyensúlyozottabbá válik és fáradságodat is siker fogja koronázni végül.

Március – Világoskék

Amennyiben márciusban láttad meg a napvilágot, a te színed a világoskék. Jellemző rád, hogy igazán empatikus lélek vagy, stílusod kifinomult és általában jók a megérzéseid, érdemes rájuk hallgatnod.

Ebben is segíthet neked a világoskék: jól teszed, ha körülveszed magad ezzel a színnel, ugyanis tovább erősíti jó tulajdonságaidat.

Ha elakadsz, nincs több ötleted, akkor képes utat mutatni a számodra, kikapcsol, egyfajta kapcsolatot teremt a tudatos és a tudat alatti világok között.

Válassz világoskék ruhát a nehéz és stresszes napokon, valamint dekoráld otthonodat is ezzel az árnyalattal. Így elég csak ránézned és máris érezheted pozitív hatását.

Április - Cayenne-vörös

Április szülötteként a Cayenne-vörös a te színed. Jól tükrözi ez a személyiségedet: élénkség, vidámság, szenvedélyesség, energikusság és bátorság jellemez.

Persze neked is vannak nehéz napjaid, amikor még önmagadban is kételkedsz. Ilyenkor segítségedre lehet ez a szín, csak vedd körbe magad vele és máris érezheted, amint feltöltődsz energiával, vággyal és lelkesedéssel.

Csak bújj vörös ruhába és máris sokkal nagyobb hévvel veted bele magadat a munkába és jóval hatékonyabban tudsz dolgozni.

Május – Halványzöld

Ha májusban láttad meg a napvilágot, akkor a halványzöld a te színed. Csak úgy sugárzol, tele vagy önbizalommal, öröm rád nézni.

Szinte nem is öregedsz, igazi örökifjú vagy. Ismerőseid is látják ezt rajtad, ezért örömmel múlatják veled az időt.

Vágysz a biztonságra, célod, hogy minél előbb stabil és önálló lábakon állhass. Születési színed akkor segíthet, amikor kissé elbizonytalanodsz és kezded elveszíteni a reményt és a hitet.

Ilyenkor megnyugtat, kiegyensúlyoz és feltölt életkedvvel. Általa sikeresebb lehetsz a karrieredben és a szerelmi életben egyaránt.

Június – Arany

Június szülötteként az aranysárga a te színed.

Igazi társasági ember vagy, viszonylag nagy baráti társasággal rendelkezel, ismerőseid örömmel töltik veled az idejüket, hiszen pozitív a kisugárzásod és tele vagy izgalmas ötletekkel.

Általában jól kommunikálsz, de ha problémáid akadnának, csak hívd segítségül a színedet: vegyél fel egy aranyszínű ruhát és ismét képes leszel ellazulni, gördülékenyen fogsz kommunikálni, újra vidám sztorikkal szórakoztathatod az ismerőseidet és tele leszel energiával.

Július – Korall

Ha július hónapban láttad meg a napvilágot, akkor a korall a te színed. Igazán érzékeny és érzelmes típus vagy, vannak művészi hajlamaid és szeretsz másokról gondoskodni.

Amennyire szeretsz szeretetet adni másoknak, annyira vágysz te is a törődésre, az odafigyelésre és a megbecsülésre.

Ha ezt nem kapod meg, könnyen életkedvedet veszítheted. Ilyenkor csak használd a születési színedet, amely gyámolít és bátorságot, vidámságot ad neked.

Ha korallszín vesz körül, az életed kiegyensúlyozottabbá válik és megjelenik benne a várva várt harmónia.

Augusztus – Narancssárga

Ha augusztus szülötte vagy, akkor a színed az élénk narancssárga. Már maga a szín is mutatja, milyen vagy általában: alapvetően magabiztos, aki erőt és pozitivitást sugároz, sokan irigyelnek ezért.

Néha azonban vannak rosszabb és nehezebb időszakok az életedben, amikor inkább magadba fordulsz.

Ha szükséged van egy kis bátorításra és szeretnéd visszanyerni önbizalmadat, használd a színed pozitív hatásait: csak vegyél fel egy narancssárga ruhát, nézz bele a tükörbe és máris önbizalomtól duzzadva indulhatsz dolgozni vagy bulizni.

Szeptember – Sötétkék

Ha szeptemberben láttad meg a napvilágot, a sötétkék a te színed. Egyediség, bölcsesség és művészi hajlam jellemez.

Vágysz a nyugalomra, ám ezt sajnos csak ritkán kapod meg. Stresszes életet élsz, mindig a maximumra törekszel és csak nagyon nehezen tudsz kikapcsolni.

Szerencsére születési színed segíthet a nehéz pillanatokban: képes megnyugtatni, könnyebben össze tudod szedni a gondolataidat általa és újra önmagadat tudod adni. Egészséged és jó közérzeted érdekében mindenképp vesd be a sötétkéket!

Október – Ciánkék

Október szülötteként a te színed a ciánkék. Végtelen nyugodtság és kiegyensúlyozottság jellemez.

Mindenkivel kedves és empatikus vagy, ezért sokan kedvelnek téged. Bár nem vagy egy társasági ember, mégis ott segítesz, ahol tudsz, barátaid pedig hálásak ezért.

Az élet minden területén biztonságra, békére és nyugalomra vágysz. Ezt nagyon nehéz elérni a mai rohanó világban, de születési színed mindig ott van, ha szükség van rá: megnyugtat, erősít és általa képes leszel határozott döntéseket hozni.

A harmónia kulcsa ez, hidd el, az életed is jobbá válik a ciánkékkel.

November – Bordó

Ha novemberi gyermek vagy, akkor a bordó a te színed. Igazi örökmozgó vagy, tele vagy ötletekkel és szenvedély jellemez az élet szinte minden területén.

Bármibe is fogj, szíveddel-lelkeddel csinálod azt a tevékenységet. Őszinteségeddel sokakat leveszel a lábáról, de vannak olyanok is, akiket ez túlságosan elijeszt - utóbbiakkal ne is törődj.

Születési színed mindig a segítségedre siet: erőt és szeretet sugároz, amely kiegyensúlyozottá tesz.

Vedd magadra kedvenc bordó ruhádat vagy húzd fel a hasonló színű ágyneműhuzatot, figyeld meg, használni fog!

December – Türkiz

Amennyiben decemberben láttad meg a napvilágot, akkor a születési színed a türkiz. Modern gondolkodásmód, magas intelligencia és bölcsesség jellemez.

Fogékony vagy a spiritualitásra, ugyanakkor képes vagy a logikus gondolkodásra. Szenvedélyed az utazás, imádod a világot járni és folyton hajt a kalandvágy.

Születési színed mindenben támogat: feltölt energiával, bölcsességet ad és optimistává tesz. Legyen mindig veled a türkiz, meglátod, segítségedre lesz majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések