A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mélyen hallgatnak az állapotáról: mi lehet Kim Dzsong Unnal a műtét óta?

Informátorok szerint súlyos állapota miatt kellett műteni a vezetőt, de ezt egyelőre nem erősítették meg a hivatalos szervek.

Az észak-koreai vezető nem vett részt a múlt héten tartott államalapítási ünnepen sem, pedig ez a legjelentősebb nap az ország számára.

Amerikai, illetve dél-koreai lapok úgy értesültek, hogy a diktátornak műtétje volt, méghozzá szív- és érrendszeri problémák miatt, április 12-én. Az állapota súlyos volt, ám ezeket az információkat senki sem erősítette meg, ahogy azt a tézist sem, miszerint Kim Dzsong Un jelenleg is lábadozik egyik rezidenciáján.

A hivatalos, kommunistahírügynökség egyelőre egyáltalán nem tájékoztatott a vezető hollétéről, az elmúlt napokban olyan híreket hoztak le, mint az eperfaszüret megkezdése, illetve a koronavírus elleni védekezésért hozott intézkedések.

Donald Trump is értesült a Kim Dzsong Unnal kapcsolatos feltételezésekről, azt közölte, reméli jól van, majd megemlítette, milyen jó kapcsolatot ápolnak egymással.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések