A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megvan a megoldás: így tudunk spórolni a vécépapírral

A módszer segítségével többé senki sem fog papírt pazarolni.

Egy brit nő egy anyukás Facebook-csoportba töltötte fel a különleges megoldását, ami nem másról szól, mint arról, hogyan tudunk spórolni a vécépapírral. Az anya részletesen leírta, milyen problémákat okoztak a gyerekei a csínytevéseik során, amelyek gyakran érintették a vécépapírokat is. Többször is előfordult, hogy a gyerkőcök letépkedték a gurigáról a szeleteket, vagy csak egyszerűen tönkretették a mára már szinte felbecsülhetetlen értékű, higiéniai terméket – írja a 24.hu a Mirror alapján.

Az édesanya megelégelte a gyerekei rosszalkodását, ezért kitalálta, hogyan oldhatná meg a problémát. Mielőtt a helyére tenné a gurigákat, azokat jól összenyomkodja, hogy így a csintalan gyerekei ne tudják az összes papírt letekerni, mivel ennek a megoldásnak köszönhetően a papír már az első erősebb rántásnál elszakad.

A speciális praktika egyébként bármikor kiválóan alkalmazható, könnyen lehet vele spórolni, és még a rakoncátlan gyerekeket is ösztönzi más játékok használatára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések