A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus: Ezzel a módszerrel kezeld otthon a tüneteid!

Jelenleg nincs olyan gyógyszer, amely klinikailag bizonyítottan csökkentené a COVID-19 súlyosságát vagy felgyorsítaná a gyógyulást. Azonban pár egyszerű praktikával kezelhető az enyhébb fertőzés.

A legtöbb betegnél, aki elkapta az új koronavírust enyhe tünetek jelentkeznek, ezért az orvosok szerint az otthoni felépülés a legoptimálisabb választás. Sokaknál ugyanis ugyanolyan panaszok lépnek fel, mint egy hagyományos megfázásnál vagy influenzánál - írja a Business Insider.

A legfontosabb, hogy az ember folyamatosan pihenjen és sok folyadékot fogyasszon – mondta Abraar Karan, a Harvardi Orvosi Iskola egyik munkatársa.

A koronavírussal fertőzött személynek tilos elhagynia a házat, külön kell aludnia, és ha megoldható külön mosdót érdemes használnia. A láz- és fájdalomcsillapítás szükség esetén tovább javíthatja a beteg állapotát, alapos és sűrű fertőtlenítéssel pedig csökkenthető a vírus átadásának kockázata.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések