A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiengedték a pomázi pékséget fegyveresen kirabolók egyikét

Meghosszabbították annak a német férfinak a letartóztatását, aki ellen jelentős értékre elkövetett fegyveres rablás és más bűncselekmények miatt indított nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, azonban cinkostársát kiengedték – írta a 24.hu.

A kétgyerekes apa, I. B. D. tavalyelőtt februárban fejbe ütött egy férfit, majd tavaly koszovói társa rávette, hogy 1 millió forintot raboljon el a vállalkozótól. A német férfi és cinkostársa egy pomázi pékséghez sétáltak gázfegyverrel és késsel felszerelkezve. Ott a pékeket lekötözték, a szájukat leragasztották, majd gyilkolással fegyegetőzve egymillió forintot követeltek. A vállalkozó testvérének sikerült kiszabadulnia, aki ezután a gyanúsítottra támadt. A német férfit a heyszínen elfogták, társa viszont el tudott menekülni.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója meghosszabbította a német férfi letartóztatását, ám a rablásra felbújtó koszovói P. N. bűnügyi felügyeletbe került, azaz elhagyhatta a börtönt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések