Hirdessen itt

Jennifer Lopezt támadják rajongói, bicskanyitogató, ahogyan viselkedik - Fotó

Nem túl példamutató a magatartása a koronavírus-járány idején.

Sok világsztár választotta az otthonmaradást az elkövetkezendő időszakra, ugyanakkor nem mindenki ilyen elővigyázatos a koronavírus-járvány kapcsán. Bár a koncerteket és a nagyobb tömegrendezvényeket Amerikában is lemondták, több hollywoodi celeb is eljárkál ide-oda mindenféle védőfelszerelés nélkül. A legutóbb Angelina Jolie és lánya indult bevásárló körútra szájvédő maszk és kesztyű nélkül, most pedig a népszerű latin díva, Jennifer Lopez szegte meg a szakemberek egészségvédelmi tanácsait. Az énekesnő teljesen védtelenül indult útnak, mert valamiről képtelen lemondani.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

JLo nem a legnagyszerűbb példa arra, hogyan kell viselkedni a karanténban. A mindig bomba formájáról ismert híresség a korlátozások ellenére is ragaszkodik a rendszeres testmozgáshoz, amivel alapvetően nem is lenne baj, de nem hajlandó változtatni a kialakult szokásain. Lopez ugyanúgy bejár abba a luxus edzőterembe, ahová a járvány előtti időkben, a baj csak azzal van, hogy a helyet bezárták bizonytalan időre. A többi vendég nem, de az énekesnő bármikor, korlátlanul használhatja a termet és a benne található gépeket testmozgásra, ráadásul látogatásai alkalmával sem gumikesztyűt, sem védőmaszkot nem használ. Erről paparazzi felvételek is készültek, amit látva még a legnagyobb rajongói is rendkívül csalódottak voltak.
A Mirror azt írja, hogy Lopez eddig is gyakran járt edzőterembe, de az utóbbi egy hétben minden nap eljár és órákat izzad a különböző alakformáló és erősítő gépeken. Az énekesnő a koronavírus-járvány miatt elhalasztotta az idén nyárra tervezett esküvőjét, ráadásul első szerelme is meghalt a közelmúltban, ezért a felgyülemlett feszültséget sporttal vezeti le. A kommentelők ugyanakkor mérgesek, hogy mindezt megfelelő óvintézkedések nélkül teszi JLo, ráadásul még egy bezárt edzőtermet is kinyittatott magának. Egy rajongója "bicskanyitogatóként" jellemezte a viselkedését, többen pedig azt javasolták neki, hogy az otthonában alakítson ki edzőtermet, anyagilag elvégre megengedheti magának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések