A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Iskoláknak adományozott laptopokat az ALDI

Az ALDI mintegy tízmillió forint értékben adományozott számítógépet hazai általános iskolák, középiskolák és diákotthonok részére, hogy ezzel segítse az online tanulást - olvasható közleményükben.

Az vállalat országosan 80 új laptopot juttatott el mintegy 40 oktatási intézménynek a távoktatás segítése céljából. A kezdeményezéssel elsősorban azoknak az intézményeknek és családoknak szeretnének segíteni, akik nem tudják biztosítani a digitális tanuláshoz elengedhetetlen kommunikációs eszközöket.

A kampány során fontos szempont volt, hogy a lehető legtöbb megyében, és a lehető leggyorsabban eljusson a segítség az oktatási intézményekhez.

A számítógépek Microsoft Office előfizetéssel, modern audió-vizuális technológiával, beépített magas felbontású webkamerával és mikrofonnal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a diákok könnyen és gördülékenyen hozzáférhetnek a tananyagokhoz, és részt tudnak venni a digitális órákon. A laptopokat már 2020 márciusában már el is juttatta a támogatott iskolák részére, és ezzel lezárult a karitatív akció.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések