A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Inkább tükörbe nézhetne, mielőtt az Operatív Törzsön kezd gúnyolódni Baranyi Krisztina

Most láthatják csak igazán a ferencvárosi polgárok, hogy kit választottak polgármesterüknek.

A Baranyi Krisztina vezette önkormányzat ugyanis most, az egészségügyi háború idején megváltoztatta hivatalos Facebook oldalának fejlécét. Oda egy olyan videót töltött fel, amely ugrabugra ábrázolásával gúny tárgyává teszi az Operatív Törzset.

A hivatalos tájékoztatási fórum kiemelkedő teljesítményt nyújtó, országos elismerésnek méltán örvendő főszereplői helyén – mint láthatják – Baranyi Krisztina és közeli munkatársainak képe villan föl. Ízléstelenül humorizálva azzal az ádáz küzdelemmel, amelyet az Operatív Törzs vezetésével egy ország szinte egy emberként folytat a pusztító vírus ellen.

Némelyek szerint Baranyi jutalmul szerepeltette a felugrálókat, mert csak azok kerülhettek a képekre, akik a polgármester szekerét tolják.

Bár lehetett az is e gyászos videó elkészítésének motivációja, hogy megirigyelték az operatív törzs minőségi munkáját, s hozzájuk akarták mérni magukat. Hátha valaki őket is olyan nagyra tartja majd, mint Müller Cecíliáékat.

Lehetetlen dologra azonban nem érdemes vállalkozni, ráadásul a jog is tiltja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések