A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gokarttal száguldozó nyúl sokkolta az autósokat az M0-son

Jó hír ezekben a meglehetősen szomorú és aggodalmakkal teljes napokban, ha vannak, akik semmilyen körülmények között nem veszítik el a humorérzéküket. Bár semmiképpen nem követendő, ha valaki az életét is kockáztatja egy kis kikapcsolódásért.

Ennek iskolapéldája az az illető, aki meglehetősen sajátos módon ünnepelte az idei szigorított húsvétot. Miután nem mehetett locsolkodni, nem kevesebbre vállalkozott, mint arra, hogy egy óriási nyúl jelmezét felöltve verseny gokartba ült, és úgy hajtott fel száguldani az M0-s körgyűrűre.

Képzelhetik, mit gondoltak azok, akik a másik sávban haladtak, miközben egy embernagyságú nyuszi gokartozott el mellettük. Szemfüles olvasó-riporterünknek szerencsére résen volt, s bár először, mint mondta, ketté állt a füle a meglepő látványtól, de aztán még időben telefont ragadott és sikerült megörökítenie az ünnepi nyúlattrakció kivételes pillanatát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések