A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fogdosta kollégáit: szexuális zaklatás miatt kirúgtak egy projektvezetőt a BKK-tól

Több kollégáját is fogdosta, illetve szexuális tartalmú üzenetekkel zaklatta a Budapesti Közlekedési Központ elektronikus jegyrendszerének projektvezetője, Nagy Zsolt – írja a 444.

Az ügyet az esélyegyenlőségi bizottság is vizsgálta, Karácsony Gergely főpolgármester pedig arra utasította a BKK-t, hogy szüntessék meg a férfi munkaviszonyát.

Varga Ivett vezérigazgató nem vett részt a bizottsági jelentés értékelésében, mert magánéleti viszony van közte és a férfi közt. Ezt konkrétan nem erősítette meg a főváros, ám elmondták, hogy Varga jelezte az érintettségét, valamint azonnal kizárta magát az értékelésből. Helyette Draskovics Tibor, a BKK igazgatóságának elnöke végezte el ezt a feladatot.

Az önkormányzat szerint a BKK-nak külön belső szabályzata és eljárásrendje van a zaklatások és panaszok kezelésére, ez biztosította a hatékony vizsgálatot az ügyben, továbbá a szükséges intézkedések megtételét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések