A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Feljelentették a borsodnádasdi gyilkosság ügyében eljáró bírót

A gyilkosokat elengedjük? Ennyit ér a gyermekem élete? 2 és fél évet? – tette fel még a kérdést az áldozat édasapja bő egy hónappal ezelőtt, mikor helyszíni riportunk keretében szólaltattuk meg. 

Mint ismeretes, döbbenetes ítélet született az egész országot felháborító haláleset ügyében. A bíróság mindössze négy év börtönbüntetésre ítélte a 17 éves borsodnádasdi K. Csenge gyilkosát, B. Rolandot (22). Emberölésért egyébként 5-15 évnyi büntetést szabhatna ki a bíróság. A bántalmazás nem bizonyítható, ezért az előzetesben töltött évek miatt el is engedték a férfit!
Az áldozat édesanyja, miután megtudta az ítéletet

K. Csenge holttestét 2017. szeptemberében egy vízelvezető aknában találták meg. Az orvosszakértő megállapítása szerint még élt a lány amikor az aknába került, halálát fulladás okozta. Csenge a tragédia előtt B. Rolanddal volt. A férfi valamiért többször megütötte a lányt, majd az eszméletlen lányt az aknába dobta. B. Rolandot el is engedték, kisétálhat a bíróságról, már csak a holmijáért megy vissza a börtönbe. Csenge édesanya az ítélethirdetés után a folyosón elájult, mentőt hívtak hozzá! A bíró indoklása szerint B.Roland gondatlan emberölésben bűnös. Az ugyanis, hogy ő bántalmazta Csengét, mielőtt a vízaknába dobta, minden kétséget kizárólag nem állapítható meg.

Ezután fellebbezést nyújtott be az ügyészség a vádlott terhére, az ítélet így nem jogerős, az ügy a Debreceni Ítélőtábla előtt folytatódik

Az esettel kapcsolatban megszólalt a Mi Hazánk Mozgalom is, úgy fogalmaztak: 

az ilyen gyilkosok számára két elfogadható büntetés lehet, a szibériai bérrabtartás vagy a halálbüntetés.

Az esetnek most újabb fejleménye van, ugyanis feljelentették az ügyben eljáró bírót, erről tájékoztatta a feljelentő az Elemi.hu-t. A hozzánk eljuttatott dokumentumból viszont az is kiderül, hogy elutasították, azzal indokolva,

hogy a feljelentett cselekmény nem bűncselekmény.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések