A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy hét alatt végzett a koronavírus egy teljes négytagú családdal

Amikor az édesanya haldokolt, nem tudta, hogy férje és gyermekei már nem élnek.

Olaszországban már 13 ezer fölé emelkedett a koronavírusos fertőzés miatt elhalálozott személyek száma, de a Bertucci család végzete kiemelkedik a tragédiák közül. – Mindannyian zaklatottak vagyunk. Ez egy igazi tragédia... Olyan erősek és egészségesen voltak! – nyilatkozta a helyi médiának a család egyik barátja, és riportjában a Sun is hangsúlyozta, hogy a négy családtagnak nem volt olyan betegsége, ami a Covid-19 pusztítását ennyire felgyorsíthatta volna. Az apuka, az anyuka és a két felnőtt fiú ugyanis egy héten belül lehelte ki a lelkét, méghozzá ugyanabban a kórházban.

Először Alfredo Bertucci lakatosmester betegedett le, de amikor március 27-én elhalálozott, már a fiai, Daniele (†54) és Claudio (†46) is intenzív osztályra kerültek. Végül a feleség és édesanya, Angela Albergati (†77) kapta el a fertőzést, és ő volt az utolsó is, aki a családtagok közül meghalt április elsején. Az il Fatto Qiotidano úgy értesült, Angela asszony úgy távozott az élők sorából, hogy nem tudta, férje és két fia már odaát várja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések