A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenetes: fojtogatott és megerőszakolt egy nőt ez a férfi a VII. kerületben - így ütöttek rajta a rendőrök - videó

Tanulmányi céllal jött Magyarországra az a 22 éves egyetemista fiatalember, aki a gyanú szerint fojtogatott, majd megerőszakolt egy nőt a VII. kerületben, írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon 2020. április 11-én tett bejelentést egy nő, hogy VII. kerületi lakásában megerőszakolta egy férfi.

A helyszínre érkező nyomozóknak a nő elmondta, hogy egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalon került kapcsolatba a férfival, aki április 11-én délután fel is kereste őt a lakásán. A nő a szexuális szolgáltatásért előre kérte a megbeszélt összeget, azonban a férfi nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A nigériai férfi nem akart a lakásból elmenni; a nőt fojtogatta, megerőszakolta, majd elmenekült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói azonnal megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását. Elemezték a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételeit és ellenőrizték a sértettől kapott információkat is. Így sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőt, a 22 éves E. I. Joseph nigériai állampolgárt, akit VI. kerületi Bajnok utcában fogtak el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága a 22 éves – érvényes tartózkodási engedéllyel rendelkező – nigériai állampolgárt szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyetemista tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a férfit őrizetbe vették.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések