A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Borzasztó mélyrepülés volt!” – Palya Bea egyszerre három állását veszítette el

Drámai időszakon van túl a Prima Primissima-díjas énekesnő.

- A karantén második hete borzasztó mélyrepülés volt, mert azzal szembesültem, hogy most tényleg egyszerre vesztettem el az összes állásomat: énekesként, előadóként és trénerként - mesélte a Family.hu interjújában Palya Bea, egyedülálló édesanyaként zárta el magát a külvilágtól a két kislányával. - Aztán utána jött a harmadik hét felé egyfajta megnyugvás: oké, akkor szedjük össze magunkat. Elkezdtem eljutni az elfogadási fázisba, és ahogy racionálisan felvázoltam a lehetőségeket, visszavettem a kezdeményezést és az erőt - hogy azért valamennyi játékterem, mozgásterem ebben is van. Hisz itt a koronavírus, a karantén, elmaradnak a koncertek, nincs munka, de hogy hogyan reagálok erre - azért abban rengeteg lehetőség van. Csak ezeken át kellett mennem -tette hozzá Lili és Panni édesanyja, és nem tagadta, hogy kisebbik lánya lefárasztotta.

- Ami nekem nagyon nehéz volt, hogy egyedül élő anyaként csináltam végig mindent. Itt a két gyerek, akiből az egyik ugye egy elsős, tehát nekem kell tanítani. A kicsi hároméves: vele 0–24-ben kell tolni egész nap. Ez azért nagyon szétszedte az idegrendszeremet. És aztán arra gondoltam: oké, volt már az életemben pár traumatikus időszak - summázta Palya Bea, aki két éve dalokba foglalta válásának fájdalmát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések