A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bódi Sylvi öt hónap után jött haza, de nem találkozhat senkivel

Bódi Sylvi számára különösen nehéz ez az időszak: öt hónap után tért haza Magyarországra, de a járvány miatt nem ölelheti meg szeretteit, és nem találkozhat a rég látott barátaival.

"Nekem kicsit nehéz volt lelkileg az elmúlt két hét... mert öt hónap távollét után semmit nem vártam jobban, mint hogy jól magamhoz ölelhessem a szeretteimet. Ezen kívül még azt is vártam, hogy élvezhessem a hazai gasztronómiát, és ellátogathassak a kedvenc éttermeimbe. Most, hogy épp letelt volna a kéthetes önkéntes karanténom, kezdetét vette a kijárási korlátozás. Ki tudja, mikor láthatom a családomat és a barátaimat..." - írta oldalán a modell.

Azért furcsa hazajönni, és pont azokat nem látni, akik miatt a szívem mindig hazahúz.

Na mindegy, majd egyszer eljön az is... Most az a legfontosabb, hogy minél jobban távol tartsunk magunkat egymástól, és a kijárást is a minimálisra csökkentsünk. Ez az idöszak alkalmas lehet arra, hogy elvégezzünk olyan otthoni feladatokat, melyeket régóta halogatunk. Hatékony lehet egy selejtezés is, ami egyfajta megtisztulás lelki szinten is.

Akinek nem volt ideje főzni, új receptekkel kísérletezni, annak most itt a lehetőség.

Fel lehet hívni régi barátokat is, és bepótolni ezeket a nagy beszélgetéseket, amire az elmúlt években nem volt idö. Most van..." - fejtegette. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Sziasztok! Remélem jól vagytok és az egészségetek is jól szolgál. 🙏🏼 Nekem kicsit nehéz volt lelkileg az elmúlt két hét...mert 5 hónap távollét után semmit nem vártam jobban, mint hogy jól magamhoz ölelhessem a szeretteimet... Ezenkívül még azt is vártam, hogy élvezhessem a hazai gasztronómiát és ellátogathassak a kedvenc éttermeimbe... Most hogy épp letelt volna a 2 hetes önkéntes karanténom, kezdetét vette a kijárási korlátozás... 🤷🏻‍♀️ Ki tudja mikor láthatom a családomat és a barátaimat...? 🤔 Azért furcsa hazajönni és pont azokat nem látni, akik miatt a szívem mindig hazahúz... 😔 Na mindegy, majd egyszer eljön az is... Most az a legfontosabb, hogy minél jobban távol tartsunk magunkat egymástól és a kijárást is a minimálisra csökkentsünk. Ez az idöszak alkalmas lehet arra, hogy elvégezzünk olyan otthoni feladatokat, melyeket régóta halogatunk. Hatékony lehet egy selejtezés is, ami egyfajta megtisztulás lelki szinten is. Akinek nem volt ideje fözni, új receptekkel kísérletezni, annak most itt a lehetöség. Fel lehet hívni régi barátokat is és bepótolni ezeket a nagy beszélgetéseket, amire az elmúlt években nem volt idö. Most van... Szeretnék Töletek kérdezni valamit. Kiváncsi lennek, hogy ki-ki milyen új dologba kezdett bele, vagy milyen számára új dolgot tanul meg ebben a mostani helyzetben? S úgy általában mivel telnek a napjaitok? ❤️ #OtthonMaradok #VigyázzunkEgymásra #SylviBodi
Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések