A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aranycseppek, avagy az anyatej fontosságáról

Az anyatejet sokszor illetik a "folyékony arany" elnevezéssel, amelynek minden egyes cseppje kincs!-hívta fel a figyelmet Dr. Kungler-Gorácz Orsolya, kórházi-klinikai szakgyógyszerész és nemzetközileg elismert laktációs szaktanácsadó az anyatej fontosságára.

A debreceni szakember küldetésének vallja, azoknak az édesanyáknak a segítését, akik szoptatni szeretnék gyermeküket. Éppen ezért az Aranycsepp.com weboldalán hiteles és naprakész tanácsaival segíti a kismamákat, hogy sikeresen elérjék szoptatási céljukat, valamint támogassa őket az általuk választott úton.

Ha szeretne felkészülni a szoptatásra már a várandósság alatt vagy ha szoptatási nehézségek adódtak forduljon bizalommal a szakemberhez. A szoptatási tanácsadás történhet személyesen a család otthonában(vírusmentes időszakban), illetve előre megbeszélt helyszínen vagy Skype-on.

Amennyiben bizonytalan abban, hogy meddig ajánlott szoptatni, mi a teendő mellgyulladás esetén vagy betegség esetén lehet-e szoptatni forduljon bizalommal Dr. Kungler-Gorácz Orsolyához a +36205377801-es telefonszámon vagy a goraczorsi@gmail.com e-mail címen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések