A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Angelina Jolie egykori testőre védi majd Meghant és Harryt

Meghan Markle és Harry herceg kénytelenek magunknak intézni a biztonsági szolgálatot, ugyanis Donald Trump kijelentette, hogy az Egyesült Államok nem fogja kifizetni családja védelmét.

A legfrissebb információk szerint már meg is egyeztek egy biztonsági szolgálattal, amely olyan sztárok védelmét intézte eddig, mint Angelina Jolie, Brad Pitt, Nicole Kidman vagy éppenséggel Madonna. 

Ami nem lesz olcsó mulatság számukra, miután a brit alattvalók sem hajlandóak egy adófontot sem rájuk költeni. A testőrök napi díja fejeként 400 font körül mozog. A szakértők szerint Meghan és Harry körülbelül 4 millió fontos számlára számíthat, mivel több testőrre is szükségük lesz.

A pénzügyi szakértők abban is egyetértenek, hogy a pár feltehetőleg elszámolta magát, amikor a nagy függetlenségért harcolt, ugyanis a számláik egyáltalán nem kimeríthetetlenek, és amilyen ütemben költekeznek, hamarosan újra kell tervezni a dolgaikat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések