Hirdessen itt

A járványhelyzet kellős közepén eltűnt egy 15 éves lány Dunaújvárosban – Őt keresik a rendőrök

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi az ismeretlen helyen tartózkodó, 15 éves Nárai Alexát, aki elment otthonról, Dunaújvárosból, és több mint két hete nem találják. A rendőrség ezért a lakosság segítségét kéri.

A bejelentés szerint a 15 éves fiatal 2020. március 27-én dunaújvárosi otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Nárai Alexa 183 centiméter magas, vékony testalkatú, félhosszú, barna hajú. Szemüveget visel. Eltűnésekor félhosszú, piros kabátot, sötét nadrágot és fekete tornacipőt viselt, valamint egy hátizsákot is magával vitt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Nárai Alexát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések