A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Harry Potter-könyvek szerzője is megfertőződhetett a koronavírussal – A közösségi oldalán üzent a rajongóknak

A Harry Potter-könyvek szerzője J. K. Rowling arról számolt be a Twitter-oldalán, hogy a koronavírus tüneteit tapasztalta magán korábban, ám mostanra már teljesen felépült. Az írónő nem tudja biztosan, megfertőződött-e, ugyanis tesztelni nem tesztelték, de állítja: minden tünete megvolt.

A hírt a Twitter-fiókján tette közzé, ahol egy hasznos videót is megosztott a Queens Hospital egyik orvosától. Rowling a posztban arról is beszélt, hogy a férje, dr. Neil Murray tanácsait követte annak érdekében, hogy enyhítse légzőszervi fájdalmait.


Az írónő mostanra már jól van, s a Twitteren köszönte meg mindenkinek a kedves üzeneteket, továbbá arról tájékoztatta a rajongókat, hogy teljesen felépült.

„Köszönöm a kedves üzeneteket! Tényleg teljesen felépültem. Szerettem volna megosztani veletek egy olyan technikát, amit az orvos ajánlott és segíthet nektek. Vigyázzatok magatokra” – írta posztjában Rowling.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések