A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zágrábi földrengés: meghalt egy 15 éves fiú, hatalmas a pusztítás

Vasárnap reggel fél hétkor földrengés rázta meg a horvát fővárost és környékét. Az 5,6-os erősségű földmozgás nagyon komoly károkat okozott Zágrábban és többen meg is sérültek. Hovatovább a helyi híradások információi alapján egy 15 éves fiú meg is halt.

Damir Trut, a horvát polgári védelem vezetője elmondta, hogy sok a sérült, de szerencsére többségük nem súlyos. A híradások azonban beszámoltak egy összeomlott házról, ahol rászakdt egy födém egy 15 éves fiúra, aki aztán belehalt a sérüléseibe - adta hírül az Index.hr.

Emellett jelentős károkat is okozott a földmozgás. Az első rengést fél órával egy újabb követte, hét óra egy perckor 5-ös erősségű rengést mértek, majd egy újabb fél óra elteltével jött a harmadik, ami 3,7-es erősségű volt.

Nagyon sok ház sérült meg, a fotókon jól látszik, hogy az utcákat törmelékek borítják, néhol pedig akkora faldarabok szakadtak le a házakról, hogy összelapították a parkoló autókat is. 

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések