Hirdessen itt

VV Fanni elrablójának új párja van

Újra szerelmes a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László.

Több mint két éve már, hogy nyoma veszett Novozánszki Fanninak, aki a rendőrség szerint erőszakos halált halhatott. A bűncselekmény vádlottját, B. Lászlót két évvel ezelőtt helyezték előzetes letartóztatásba. A férfi tavaly nyáron házi őrizetbe került, mostanra pedig a Bors információi szerint új párja van. A lap ennek kapcsán a dunaújvárosi férfi korábbi védőjét, egyben nagybátyját kérdezte, aki az értesüléset nem cáfolta.

– Ez magán­jellegű törté­net, ami csak Lászlóékra tartozik. Ezzel kapcsolatban nem szeretnék részletekbe bocsátkozni – ennyit közölt dr. Brodmann Péter a Bors megkeresésére.

A lap azt írja, B. László párja egy korabeli hölgy, akivel a férfi nagymamájának panellakásában, egy kisszobában élnek, így a közös evéseken, filmnézéseken és légyottokon kívül nincs túl sok lehetőségük más időtöltésre.

– Ahogy korábban László már elmondta a Borsnak, addig egyetlen napja sem lesz boldog, amíg ki nem derül, mi lett Fannival, be nem bizonyosodik, hogy nem ölt embert, és végre meg nem oldják az ügyet – tette hozzá dr. Brodmann az elmondottakhoz.

Mint ismeretes, VV. Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Holtteste máig nem került elő. Megölésével a dunaújvárosi B. Lászlót gyanúsítják, aki tagadja a bűnösségét, állítva: az ominózus napon járt Fanni lakásán, ahol alélt állapotban talált rá. Ezután autójába tette és elvitte egy közeli helyre, ahol az eszméletlen lányt átadta ismeretlen férfiaknak.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések