A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Veszélyben lehet a kis Archie? Megszólalt Diana hercegnő egykori testőre: úgy véli, ezért nincs biztonságban Harry herceg és Meghan kisfia

Óriási fordulat: enyhül a feszültség Harry herceg és nagymamája, II. Erzsébet királynő között! Noha az uralkodónőt korábban lesújtotta, hogy a sussexi herceg és felesége, Meghan Markle január elején hatalmas botrányt keltve bejelentette, hogy kilépnek a királyi családból.

Ám úgy tűnik, már egyáltalán nem neheztel unokájára, aki családjával Kanadában kezdett új életet. A napokban négy órán keresztül egyeztettek a jövőről, és a királynő azt mondta: visszavárja Harryéket a családba. Úgy tűnik, nem akarja végleg elveszíteni unokáját és dédunokáját, a kis Archie-t.

Az úgynevezett Megxit óta ez volt az első alkalom, hogy Sussex hercege újra találkozhatott II. Erzsébettel, és sokan tartottak tőle, hogy nem lesz enyhülés a viszonyukban, hiszen a családfő korábban a királyi megszólítás használatát is megtiltotta nekik. Ehhez képest nagyon szívélyesre sikerült a vizit.

– A királynőnek rengeteg mindent meg kellett beszélnie Harryvel, és ez volt az ideális alkalom arra, hogy kettesben vitassák meg a dolgokat. A királynő tudni akarta azt is, melyekk valójában Harry tervei. Ebben a nyugodt környezetben mindketten higgadtan tudtak érvelni – árulta el a Daily Mail című brit napilapnak egy bennfentes, aki szerint Erzsébet királynő arról is beszélt Harrynek, hogy sokkal többet szeretné látni dédunokáját, Archie-t.

– A királynő azt is közölte az unokájával, hogy ő és Meghan bármikor visszatérhet a családba, amennyiben meggondolnák magukat, s tárt karokkal fogadják majd őket – magyarázta a palota forrása.

Erzsébet királynő azt is elfogadja, hogy Harry mindenáron Észak-Amerikában szeretne élni, ám ez az egyezség csak akkor működhet, ha Harry és Meghan nem használja arra királyi rangjukat, hogy meggazdagodjanak. Az uralkodónő ezért tiltotta meg nekik, hogy alapítványuk és jól felépített, közismert „márkanevük" a Sussex Royal néven fusson tovább. Ugyan a királynő és unokája között ez is nagy feszültséget kelthetett, Erzsébet minden bizonnyal mostanra igencsak sajnálja, hogy nem bánt kesztyűs kézzel Harryékkel, de elhidegülésnek a vasárnapi beszélgetésük alapján nyoma sincs köztük.

Veszélyben lehet Archie?

Harry herceg édesanyjának, Diana hercegnőnek egykori testőre, Ken Wharfe úgy véli, II. Erzsébet királynőnek kellene fizetni a sussexi hercegi pár védelmét, ami évi 20 millió fontot (7,7 milliárd Ft-ot) tesz ki – s a Kanadai állam erre nem hajlandó –, hiszen ezzel biztonságban tudhatná unokáját, Archie-t.

– Nem számít, hogy Archie Kanadában marad, vagy az Egyesült Királyságba utazik. Szerintem sokkal nagyobb veszélyben van, mint a szülei, nála valóban fennáll a veszélye annak, hogy elrabolják – vélekedett az egykori testőr.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések