A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tinédzserek ütöttek és rángattak meg egy budapesti buszsofőrt

Egy fiatalokból álló társaság rángatott és ütött meg egy buszsofőrt - írja a Police.hu.

Az incidens március 6-án Budapest I. kerületében történt. A Batthyány téri buszvégállomásnál a sofőr többször figyelmeztette a fiatalokat, hogy hagyják el a járművet. Mikor érzékelte, hogy süket fülekre talált, kiszállva a fülkéből nyomatékosan közölte a társasággal, hogy a buszt el kell hagynia mindenkinek.

Eközben egyik társuk már leszállt a járműről, a sofőr nem engedte vissza. Ekkor a férfit körbeállták és dulakodni kezdtek vele: rángatni kezdték a ruháját és többször meg is ütötték. A buszsofőr telefonja a veszekedés hevében kiesett a zsebéből, a csapat azzal együtt menekült el a helyszínről.

Az I. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói visszanézték a kamerafelvételeket, és azonosították az elkövetőket. A rendőrök 2020. március 10-én délután egy bevásárlóközpont előtt elfogtak egy 16 éves lányt és egy szintén 16 éves fiút. Egy órával később a kapitányságon megjelent két társuk is, akik közül a 12 éves fiút eltűnés miatt már körözték.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések